کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

بوریس جانسون:دنیا وقت چندانی برای تعامل با ایران ندارد

نخست‌وزیر انگلیس در ملاقات با رئیس رژیم صهیونیستی گفت:دنیا وقت چندانی برای تعامل با ایران ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۹۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر انگلیس در دیدار با «اسحاق هرتزوگ»، رئیس رژیم صهیونیستی گفته که دنیا وقت چندانی برای تعامل با ایران در موضوع هسته‌ای ندارد.

جانسون خطاب به هرتزوگ که به لندن سفر کرده گفت: «از اینکه شما این سفر را در یکی از بخش‌های زودهنگام صدارت خود انجام دادید مفتخریم و ما این را گواهی مهم برای قوی بودن این رابطه می‌دانیم.»

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داده‌اند اسحاق هرتزوگ جانسون را برای سختگیری علیه ایران تحت فشار قرار داد.

اسحاق هرتزوگ در این دیدار مدعی شد اسرائیل «امیدوار است متحدان ما در گروه ۱+۵ تا آنجا که امکان دارد سختگیرانه عمل کند زیرا فکر نمی‌کنیم آنها (ایرانی‌ها) روشی دوستانه در پیش گرفته باشند و تنها در صورتی که همه گزینه‌ها روی میز باشند مسائل ممکن است در جهت درست حرکت کنند.»

رئیس رژیم صهیونیستی از اینکه انگلیس شاخه سیاسی حماس را غیرقانونی اعلام کرده تشکر کرد. جانسون در پاسخ گفت: «من می‌خواهم روی این نکات تأکید کنم. اول از همه، حماس که درباره آن تصمیم درستی گرفته شد. البته تصمیم دشوار و جنجالی‌ای بود ولی فکر می‌کنم تصمیم درستی بود که حادثه وحشتناکی که اندکی بعد در اسرائیل شاهد آن بودیم بر آن صحه گذشت. اتفاق وحشتناکی بود.»

روزنامه جروزالم‌پست مدعی شد حادثه مورد اشاره بوریس جانسون، تیراندازی روز یکشنبه «توسط یک عضو حماس» بوده است.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: «نظر شما درباره ایران هم موجه است و ما شاهد وضعیتی هستیم که دنیا زمان چندانی ندارد.»/فارس

 

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
0
0
حضرت امام خمینی همه چیزو درباره غرب وشرق پیش بینی کردند